Poncho 25 jaar25 jarig jubileum Poncho

Onlangs vierde Poncho zijn 25 jarig jubileum. Vele organisaties mogen zich al jaren verheugen in hun steun, zo ook Stichting Maha Mata Nederland. Toen wij door Cees v.d. Bosch, de  voorzitter van de Stichting Poncho, werden uitgenodigd om op hun feestdag onze stichting te presenteren gaven wij daarom maar al te graag gehoor aan zijn uitnodiging.
Zaterdag 10 maart 2012: De ontvangst in Waalwijk is hartelijk. Iedereen is in een opperbeste stemming. Al snel vult de zaal zich met vertegenwoordigers van de stichtingen, vrijwilligers en bezoekers, waaronder de burgemeester van Waalwijk, die - net als vele anderen - Stichting Poncho feliciteert met het jubileum en complimenteert met het mooie werk.
              
Voor de Poncho medewerkers is het een gewaardeerde kans om de mens achter de diverse stichtingen en hun projecten wat beter te leren kennen én omgekeerd. Uit alle delen van de wereld zijn stichtingen vertegenwoordigd. Iedereen krijgt de gelegenheid om iets over zijn of haar project te vertellen, al dan niet met foto's of film. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor zoveel verschillende goede doelen. En allen worden mede gesteund door stichting Poncho. Geweldig!
   

Om de feestvreugde nog wat te verhogen hebben velen zich uitgesloofd om lekkere hapjes en drankjes te maken, die hun oorsprong vinden in dezelfde landen als die van de diverse projecten. Er is zelfs een Nepalese lassi, gemaakt door Annemiek, een van de vrijwilligsters van Poncho. De smaak is heerlijk en zeer authentiek. Onze complimenten!
Voor de vertegenwoordigers van de stichtingen is deze middag tevens een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Of je nu in Zuid-Amerika, Afrika of Azië actief bent, we stuiten allemaal op dezelfde "uitdagingen". Het is dus naast het 25-jarig jubileum van Stichting Poncho ook een mooie, culturele uitwisseling en een feest van herkenning!

Aan het eind van de middag worden we door stichting Teesito kafoo nog getrakteerd op een Afrikaanse drumsessie, waarmee dit jubileum feestelijk wordt afgesloten.
 
Poncho Waalwijk Anbi logo


Adres:
Stationsstraat 134 - 5141 GH WAALWIJK